Over mij

  Geboren in 1968 in Helvoirt, Noord Brabant. Ik volgde een klassieke opleiding tot goud en zilversmid in Schoonhoven en na mijn opleiding leerde ik de fijne kneepjes van het ambachtelijke vak bij leermeester en kunstenaar Caio Moreau in Rio de Janeiro, Brazilie.
Sinds 2004 ben ik als zelfstandig edelsmid mijn artistieke loopbaan verder aan het verbreden. Ik exposeert met deze wonderlijke maar zeer draagbare en duurzame sieraden in verschillende galleries.

Ik heb een omvangrijke kennis opgedaan over traditionele materialen en ambachtelijke technieken. Hierdoor heb ik een grote vrijheid verworven in het uitvoeren van ideeën. Ik vind mijn inspiratie in het materiaal waarmee ik werk evenals in de klassieke vormen. Ik koester het ambacht en wil het in stand houden met mijn bijdrage. Door mijn werk in Zuid Amerika in het verleden, ben ik gefascineerd door kleur. Edelstenen als diamant robijn saffier smaragd maar ook toermalijn aquamarijn en andere kleurstenen zijn voor mij een feest om mee te werken.” “Sieraden moeten niet alleen mooi zijn, maar zeker ook sterk genoeg om gedragen te worden. Mijn sieraden zijn erfstukken, gemaakt en bedoelt om over te gaan naar de volgende generatie, niet onderhevig aan mode grillen maar door gebruik van klassieke materialen eigentijds te gebruiken.”